Witamy na forum gildii Wygnańcy!
Gość
Witamy nowych potencjalnych członków Gildii Katharsis Maximus!
W tym wątku możecie składać swoje podania według następującego wzoru:
Nick w grze:
Imię:
Poziom:
Możliwość korzystania z TeamSpeak3 (jeden z podstawowych warunków przyjęcia):
Czas poświęcany na grę:
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie:
Jeśli spełniacie kryteria, które znajdziecie tu: http://www.settlers.pun.pl/viewtopic.php?id=32 i satysfakcjonuje Was to co oferujemy - serdecznie zapraszamy!
Gość
Nick w grze: TaranisUxellimus
Imię: Łukasz
Poziom: 16 (gram 13h więc chyba nie kiepsko)
TS3: chętnie
Czas poświęcany na grę: jak jestem po pracy
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie: siatkówka (gram w lidze), pracuje na kopalni jako mechanik
Czy spełniam kryteria sie okaże więc prosze o odpowiedz w miare szybko ^^
Podanie rozpatrzone pozytywnie
Gość
Nick w grze: Kaletpl
Imię: Paweł
Poziom:18
Możliwość korzystania z TeamSpeak3 (jeden z podstawowych warunków przyjęcia): W pracy wieczorami tak, w akademiku mam zablokowany port na ts3 (dziala tylko skype)
Czas poświęcany na grę: Duzooooo w ciagu dnia
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie: Studiuje na UPH w Siedlcach, pracuje w Wawie, po za tym SC2, pilka nozna, kobiet :>
Gość
Nick w grze: chlebowe-ziarno
Imię: MATEusz
Poziom: 24
Możliwość korzystania z TeamSpeak3 (jeden z podstawowych warunków przyjęcia): TAK posiadam TS3 TS 2 SKYPE
Czas poświęcany na grę: Zależy jak to się mówi jak leży gram dosyć często
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie:
Militaria
Nauka
Gry Przeglądarkowe...
Gość
Nick w grze: Feasuro
Imię: Michał
Poziom: 26
Możliwość korzystania z TeamSpeak3: Nie mam Windowsa, więc mogę korzystać jeśli ten komunikator ma wersję na Linuksa. (edit Tomas1987: jest wersja pod linuksa)
Czas poświęcany na grę: Komputer mam w domu włączony stale. Jak jestem na uczelni to też się loguję, więc jestem zalogowany przez większą część dnia. Często wyjeżdżam więc od czasu do czasu miewam kilkudniowe przerwy w grze, rzadziej mogą się przytrafić kilkutygodniowe.
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie: Studiuję Matematykę na UJ. Interesuję się sztukami walki, wspinaczką, alpinizmem i turystyką górską, oprócz tego literaturą fantasy.
Gość
Nick w grze: thiefo
Imię: Marcin
Poziom:24
Możliwość korzystania z TeamSpeak3 (jeden z podstawowych warunków przyjęcia):żaden problem! ( z pewnymi wyjątkami, pracuje w pogotowiu i kiedy gram w pracy kontakt ze mna moze byc utrudniony przez TeamSpeak'a ) ale to sporadyczne sytuacje;)
Czas poświęcany na grę: Kilkanaście wejść w ciągu dnia, niektóre długie inne krótsze + czas spędzony na gre w pracy:P
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie: Pracuje w PPR narazie jako praktykant ale mam nadzieje ze w ciagu przyszłego miesiaca to sie zmieni:) uczę sie w kierunku Ratownictwa medycznego. Interesuje mnie medycyna, militaria i eksperymentalne gotowanie;P
podanie rozpatrzone pozytywnie
Gość
imie darelk
lvl: 22
wiek XXI LAT UKONCZONE 18 LAT 24 LATA WSTECZ
jestem dlugo na grze wedlug potrzeb gram tez na vindictus.eu i SF
ts-a mam
gre traktuje jako czysta forme zabawy
pozdrawiam
Gość
Nick w grze: avalion92
Imię: Damian
Poziom: 25
Możliwość korzystania z TeamSpeak3 (jeden z podstawowych warunków przyjęcia): TAK
Czas poświęcany na grę: kilka razy dziennie
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie: "ucze sie" do matury, gram w zespole rockowym, "szukam" pracy :)
Gość
Nick w grze: misioooo
Imię: MichaŁ
Poziom: 21
Możliwość korzystania z TeamSpeak3 (jeden z podstawowych warunków przyjęcia): TAK
Czas poświęcany na grę: kilka razy dziennie
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie: Studiuje, Pracuje w 2 pracach. Książki czytam tak 10 miesięcznie Żona to moje największe zainteresowanie no i setlersi a no i gram w sc2:P
podanie w trakcie rozpatrywania Rysiu
Gość
Nick w grze: Ambulance
Imię: Tomasz
Poziom: 31
TS3: tak
Czas poświęcany na grę: codziennie po kilka godzin
Zainteresowania sport(ale nie czynnie biegam tylko wtedy jak ktoś mnie goni ) oraz gry online
Gość
Nick w grze: decorator
Imię: Wojtek
Poziom: 24
TS3 : posiadam, ale nie zawsze będe mógł wejść
Czas poswiecony na grę: jakoś 2 - 4 h dziennie
Zainteresowania: astronomia
Co teraz robię? Pisze maturę, czekają mnie najdłuższe wakacje w życiu, wypatruję gwiazdy przez mój teleskop wieczorami
Gość
Nick w grze: qqstupin
Imię: Adrian i Karol
Poziom: 18
TS3 : posiadam
Czas poswiecony na grę: 25/24 godzine wczesniej wstaje a tak naprawde 6-8 h
Zainteresowania: Piłka Nożna
Co teraz robię? gram w settlersy
Gość
Nick w grze: RozzY
Imię: Mateusz
Poziom:21
Możliwość korzystania z TeamSpeak3 (jeden z podstawowych warunków przyjęcia): oczywiscie
Czas poświęcany na grę: codziennie
Zainteresowania i czym aktualnie się zajmujecie: asg
podanie w trakcie rozpatrywania kasia2005
Gość
nick Sparhawk1977
imię: Sławek
teamspeak3: może być
czas; codziennie po około 3-4 godziny czasami więcej
zainteresowani + aktualności: jestem strażakiem, hobby fantastyka, turystyka rowerowa, żużel